BESLUITENLIJST - RMW

Zitting van maandag 11 oktober 2021

Overzicht punten

Zitting van 11 10 2021

 

Voorstel om de individuele constructieve motie van wantrouwen aan te nemen tegen de voorzitter van het bijzonder comité voor de sociale dienst. Onderzoek van ontvankelijkheid. Stemming

 

Individuele constructieve motie van wantrouwen tegen voorzitter van het bijzonder comité voor de sociale dienst wordt aanvaard.

 

BESLUIT: 12 stemmen ja: Karin Derua, Hans De Locht, Annick DeKeyser, Denis Bosny, Maurice Vanmeerbeeck, Audrey Bogaerts, Ann Sleyp, Hans Crol, Rodrigue Bijlsma, Vincent Geerts, Gert Verschueren en Steven Michiels.
9 stemmen tegen: Michel Baert, Steven Van Loock, Eddy Mortier, Ann Morissens, Wouter Decat, Sigrid Van Obbergen, Maria Luise Altmutter, Steven D'hont en Remi Serranne.
 

 

Publicatiedatum: 14/10/2021
Overzicht punten

Zitting van 11 10 2021

 

Aanstelling voorzitter van het bijzonder comité voor de sociale dienst ten gevolge van de constructieve motie van wantrouwen met inbegrip van het onderzoek van ontvankelijkheid van de akte van voordracht, de geloofsbrieven, de verkozen verklaring en de eedaflegging

 

Verkiezing bij voordracht en eedaflegging van een voorzitter van het bijzonder comité voor de sociale dienst, zijnde gemeenteraadslid Hans Crol.

 

Publicatiedatum: 14/10/2021